O NAMA

Mi smo Konto up do.o.o. i od 1996. godine pružamo računovodstvene usluge kompanijama iz raličitih sektora privrede i različitog organizacijskog oblika. Naši klijenti su društva ograničene odgovornosti, dionička društva, advokatske kancelarije, poliklinike, ordinacije, neprofitne organizacije, predstavništva, a s ponosom ističemo da ih je trenutno preko 100.

Našu kompaniju čini stručni tim od 17 uposlenika koji svakodnevno stoje na raspolaganju svim našim klijentima. Oblast u kojoj djelujemo veoma je dinamična, zbog toga mi svakodnevno radimo na stručnom usavršavanju i edukaciji našeg tima, što osigurava da u svakom trenutku djelujemo u skladu sa zakonima i svim njihovim izmjenama.

Naša misija je osigurati vam čvrste temelje za uspješno poslovanje kroz cijelu godinu, tako što vaše knjige držimo urednim, a vas blagovremeno informisanim, a garancija ispunjenja naše misije je predani tim Konto UP i naše višegodišnje iskustvo.

Želite surađivati sa nama? Kontaktirajte nas odmah putem broja telefona 033/277-170 ili putem e-maila info@kontoup.baCERTIFIKAT